Ανεξάρτητα από την ηλικία, η εμφάνιση των ραγάδων μπορεί να σας προβληματίσει αρκετά. Αυτές οι μικρές και λίγες γραμμές που εμφανίζονται στην κοιλιά, τους μηρούς, το στήθος, τα χέρια και μπορεί να γίνουν ένας εφιάλτης.

Ευτυχώς, εξακολουθεί να παραμένει εύκολος ο τρόπος για να απαλλαγούμε από τις ραγάδες.
Οι ραγάδες εμφανίζονται ως ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα για το δέρμα. Μπορούν να υποχωρήσουν με την πάροδο του χρόνου, αλλά δεν θα εξαφανιστούν αν δεν λάβετε μέτρα.

Ένας τρόπος για να αφαιρέσετε ραγάδες είναι ζάχαρη. Ζάχαρη λειτουργεί ως φυσικό απολεπιστικό και χρησιμεύει ως ένα από τα καλύτερα φάρμακα που καταπολεμούν τις ασθένειες του δέρματος.

Για την αγωγή αυτή, αναμείξτε μια κουταλιά της σούπας ζάχαρη με λίγες σταγόνες αμυγδαλέλαιο και το χυμό λεμονιού. Στη συνέχεια, το μίγμα εφαρμόστε το απευθείας στην περιοχή. Τρίξτε το μίγμα για οκτώ έως δέκα λεπτά και μετά ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

Αυτή η θεραπεία πρέπει να εφαρμόζεται μία φορά την ημέρα για περίπου ένα μήνα, έως ότου οι ραγάδες εξαφανιστούν.

Μια άλλη φυσική θεραπεία κατά των ραγάδων είναι τα ασπράδια αυγών. Τα αυγά είναι πλούσια σε πρωτεΐνες, πράγμα που σημαίνει ότι συμβάλει στην οικοδόμηση των ιστών και τα κύτταρα.

Απλώστε το ψημένο ασπράδι του αυγού στην περιοχή και μετά από 30 λεπτά ξεπλύνετε με νερό. Η θεραπεία εφαρμόζεται καθημερινά για τουλάχιστον δύο εβδομάδες μέχρις ότου επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Καστορέλαιο χρειάζεται και για τις ραγάδες. Απλώστε μια κουταλιά στην περιοχή και κάντε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις για πέντε έως δέκα λεπτά.

Μετά από αυτό, ένα μπουκάλι ζεστό νερό ή μια ζεστή κομπρέσα εφαρμόζεται στην επιφάνεια για 30 λεπτά την ημέρα. Η διαδικασία γίνεται κάθε μέρα για ένα μήνα.

  • Αξιολόγηση: Αφαιρέστε τις ραγάδες εύκολα
4.7

Summary

Καστορέλαιο χρειάζεται και για τις ραγάδες. Απλώστε μια κουταλιά στην περιοχή και κάντε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις για πέντε έως δέκα λεπτά.

Sending
User Review
5 (1 vote)

Απαντήστε στο άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here