Οι περισσότερες από εμάς έχουμε μια ρουτίνα φροντίδας του δέρματος που ακολουθούμε τακτικά. Ως εκ τούτου, είναι μια επανάληψη των βημάτων κάθε μέρα.

Αλλά τι συμβαίνει με το δέρμα σας, εάν επαναλαμβάνονται συνεχώς τα λάθος βήματα;
Θα συμφωνήσετε, δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό για τη συνολική ρουτίνα ομορφιάς σας και για να διατηρήσετε το δέρμα σας υγιές.

Ωστόσο, ορισμένες κακές συνήθειες μπορεί να σας αποτρέψουν από το να έχετε το υγιές δέρμα που ονειρεύεστε.

1. Κάνετε συχνά πολύωρα ντουζ με καυτό νερό.
Αυτό μπορεί να είναι πολύ δελεαστικό, αλλά είναι προβληματικό για το δέρμα σας. Το ζεστό ντους μπορεί να αφαιρέσει το δέρμα σας από την υγρασία και τα έλαια που είναι απαραίτητα για την καλή υγεία.

2. Ξεχνάτε για να αφαιρέσετε το μακιγιάζ
Ένα άλλο λάθος που διαπράττουμε είναι να ξεχνάμε και να αφαιρούμε το μακιγιάζ όταν επιστρέφουμε στο σπίτι. Ακόμα και όταν είστε κουρασμένες, είναι σημαντικό να αφαιρέσετε το μακιγιάζ σας.

3. Καπνίζετε
Στην πραγματικότητα, η νικοτίνη στα τσιγάρα εισέρχεται στην κυκλοφορία του αίματος και προκαλεί μια γερασμένη εμφάνιση. Ως εκ τούτου, αν θέλετε όμορφο δέρμα, υγιή και νεότερο, ήρθε η ώρα για σας και να διακόψετε το κάπνισμα

4. Δεν κοιμάστε αρκετά
Λόγο της δουλείας, ίσως τα παιδιά, το σχολείο, και πολλοί άλλοι παράγοντες που γεμίζουν όλη την ημέρα, είναι ικανά να σας στερήσουν τον ύπνο. Ο ύπνος είναι μια αναγκαιότητα για να προστατεύσετε το δέρμα σας. Ιδανικά θα πρέπει να κοιμόσαστε μεταξύ 7 και 9 ώρες

  • Βαθμολογία 4 λάθη για να MHN έχετε ένα τέλειο δέρμα
4.9

Summary

Το ζεστό ντους μπορεί να αφαιρέσει το δέρμα σας από την υγρασία και τα έλαια που είναι απαραίτητα για την καλή υγεία.

Sending
User Review
5 (1 vote)

Απαντήστε στο άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here