Έχοντας καλά στρογγυλεμένα στήθη, σταθερά και όρθια σε όλη τη ζωή, αυτό είναι που θέλει η κάθε γυναίκα. Αλλά δυστυχώς, αυτό θα ήταν αδύνατο, διότι το χαλαρό στήθος είναι μια φυσική διαδικασία που συμβαίνει με την ηλικία.

Ωστόσο, είναι δυνατόν να μειωθούν οι επιπτώσεις και να διατηρήσετε το στήθος σφριγηλό.
Ακριβώς όπως οι ρυτίδες έτσι και χαλάρωση του στήθους έρχεται με την ηλικία, καθώς και τα δύο στήθη χάνουν την ευελιξία και την ελαστικότητά τους.

Αυτό συνήθως ξεκινά από την εγκυμοσύνη, αλλά σύμφωνα με τους διάφορους παράγοντες που εμπλέκονται στη διαδικασία, το στήθος μπορεί να πέσει ακόμα και από πολύ μικρή ηλικία.

Πώς, λοιπόν, να διατηρήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο το στήθος από τη χαλάρωση;

θα πρέπει πρώτα να επιδιώξουμε και να διατηρήσουμε ένα σταθερό βάρος. Όπως έχουμε αναφέρει και πριν, αν διατηρήσετε το βάρος σας σε υγιή επίπεδα και συνεπή τότε τα στήθη σας θα παραμείνουν σφριγηλά.

Υπάρχει περίπτωση η απώλεια ή ξαφνική αύξηση βάρους να προκαλέσει χαλάρωση.
θα πρέπει να έχετε καλή διατροφή αποτελεί βασική προϋπόθεση για την πρόληψη του χαλαρού στήθους.

Πράγματι, τρόφιμα πλούσια σε πρωτεΐνες, σπόροι κάνναβης, τα αυγά και τα τρόφιμα πλούσια σε βιταμίνη C είναι μερικά τρόφιμα που μπορείτε να φάτε για να αυξήσετε την υγεία του μαστού.

Τρίψτε το στήθος σας με ελαιόλαδο, είναι μια πολύ καλή τεχνική για να σφίξει το στήθος. Το ελαιόλαδο είναι μια πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών και λιπαρών οξέων που μπορεί να αντιστρέψει τη ζημία που προκαλείται.

Επιπλέον, θα βελτιώσει τον τόνο και την υφή του δέρματος.
Βάλτε λίγο ελαιόλαδο στις παλάμες σας και τρίψτε τα μεταξύ τους για την παραγωγή θερμότητας. Τρίψτε τις παλάμες σας στο στήθος σας σε μια ανοδική κίνηση.

Κάντε μασάζ για περίπου 15 λεπτά για να αυξήσετε την κυκλοφορία του αίματος που διεγείρει την επισκευή του κυττάρου. Κάντε το τουλάχιστον 4 ή 5 φορές την εβδομάδα.

Το αγγούρι έχει φυσικές ιδιότητες και τονώνει το δέρμα, έχει υψηλά επίπεδα πρωτεϊνών και βιταμινών που μπορούν να βοηθήσουν τη θεραπεία του χαλαρού στήθους. Για το σκοπό αυτό, Αναμειγνύουμε 1 μικρό αγγούρι σε ένα μπλέντερ.

Στη συνέχεια, προσθέστε και ανακατέψτε 1 κρόκο αυγού και 1 κουταλάκι του γλυκού βούτυρο ή κρέμα γάλακτος για να φτιάξετε ένα μίγμα. Απλώστε το στο στήθος σας και αφήστε το για περίπου 30 λεπτά. Τέλος, ξεπλύνετε καλά με κρύο νερό.

Το μασάζ πάγου θεωρείται επίσης πολύ αποτελεσματικό για την ενίσχυση στήθους. Πάρτε 2 κομμάτια πάγου και κάντε μασάζ τους με κυκλικές κινήσεις γύρω από κάθε ένα από τα στήθη σας για 1 λεπτό.

Στεγνώστε το στήθος με μια μαλακή πετσέτα και βάλτε αμέσως ένα σουτιέν που εφαρμόζει σωστά. Μείνετε σε ύπτια θέση για 30 λεπτά. Κάνετε αυτό τακτά χρονικά διαστήματα στη διάρκεια της ημέρας.

  • Αξιολόγηση: Η εύκολη λύση για το χαλαρό στήθος
4.9

Summary

θα πρέπει πρώτα να επιδιώξουμε και να διατηρήσουμε ένα σταθερό βάρος. Όπως έχουμε αναφέρει και πριν, αν διατηρήσετε το βάρος σας σε υγιή επίπεδα και συνεπή τότε τα στήθη σας θα παραμείνουν σφριγηλά.

Sending
User Review
5 (1 vote)

Απαντήστε στο άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here